Sirpa Levonperä

Sirpa

Olen sisustussuunnittelija ja valokuvaaja.

Teen sisustussuunnitelmia koteihin, toimitilaratkaisuja yrityksille, messuosastojen suunnittelua ja toteutan toivotun tunnelman tilaan. Tarjoan uniikkeja ratkaisuja intuitiivisella otteella. Pyrin siihen, että tarjoamani kokonaisuudet tuovat hyvän mielen ja hyvää oloa kullekin asukkaalle.

Valokuvaan asiakaslehtiin reportaasityyppisesti henkilöitä paikan päällä, yrityksille henkilöstökuvia ja yksityisille sykähdyttäviä perhe-/lapsikuvia. Kaikissa tapauksissa toivon kuvattavan tuntevan itsensä tähdeksi.

Valokuvanäyttelyitäni: ”Surfer’s Paradise” v. 2017, Makers-kahvila, Helsinki.

Sinä olet oman elämäsi tähti” v. 2015, Lasipalatsi, Helsinki.

Ennen yrittäjyyttä toimin AD:na ja valokuvaajana isoissa mediataloissa. Töitäni on palkittu mm. Folio Awardsissa, New Yorkissa, Metsä Boardin asiakaslehden ulkoasusta. Opiskelutausta vie mm. Madridiin, Sydneyhyn, Kouvolaan ja Kälviälle.

Tällä hetkellä studioni sijaitsee kasvavassa ja kehittyvässä Kalasatamassa. Studio Teurastamon ovien takaa löytyy luova yhteisö: valo- ja videokuvaajia, valosuunnittelijoita ja laukkudesignereita. Tervetuloa tutustumaan, keitän kaffet!

Harrastuksesta alkanut huonekalujen kunnostus on liukunut jo asiakastöiksi. Uudistan vanhoja huonekaluja uuteen ilmeeseen. On huikeaa nähdä vanha huonekalu uudistuneena, kunnostus tuo lisää käyttöikää sekä korostaa huonekalun luonnetta.

Asun merellisessä Lauttasaaressa. Rantojen merituulen ja metsälenkkien lisäksi olen hakenut inspiraatiota matkoilta. Muun muassa Espanja, Etelä-Ranska ja Islanti ovat idealähteinä ruokkineet katsettani, jalostuneet väreiksi ja pinnoiksi sisustussuunnitelmiin.

Sisustetaan ja kuvataan! Ota yhteyttä:

sirpa@superstar.im

0505461133