Valo pimeän

Koti muuntuu studioksi, jotta voidaan testata valaistusmahdollisuuksia. Mielen päällä on pyörinyt mustataustaisen kuvan toteuttaminen. Eteisen käytävä on riittävän hämärä tummataustaisen kuvan rakentamiseen. Ripustin tumman lakanan mallin taakse, eteisen välioven eteen. Myös sivuille tarvittaisiin tummat lakanat, ettei valkoiset seinät heijastaisi valoa. Valonlähteenä käytin ring light -valoa, jonka sijoitin wc-tilaan ja päästin vain suikaleen valoa oven raosta eteisen tilaan, mallia kohti. Mallin toiselle puolelle sijoitin heijastimen, jotta tyyppi ei häviäisi pimeyteen vaan piirtyisi. Seuraavalla kerralla voisi kokeilla tuoda heijastin vielä lähemmäksi tai valaista lisää toista puolta, nyt vain kasvot on valaistu ja musta paita sulautuu pimeyteen. Mutta, anyways, kuinka komea malli onkaan!

1K5A9700

1K5A97101K5A97131K5A9721

IMG_7652
Tässä eteisen kuvausjärjestelyt.
IMG_7653
Valo pimeän. Wc-tilan ovea raottamalla päästin suikareen valoa kulkemaan eteiseen.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s