Sivupöydän synnyn salat

Vankka marmorilaatta pöytälevyksi, vanhan ladon laudat kehystämään pöytälevyä ja Superuniikki-leima kylkeen. Sellainen kombo on uusin “uniikkeja huonekaluja” -kategorian tuotokseni.

Idea lähti trendikkäästä marmorimateriaalin hyödyntämisestä. Marmorilaattaan, jonka koko oli 30×30 senttimetriä, etsin sopivan kokoista valmista pikkupöytää alle. Kymmenen senttiä kookkaampi pöytä löytyi huonekalukaupasta, joten reunoille jäi viiden sentin alueet vanhaa lautaa varten käytettäväksi.

Pöydän runko oli siis valmiina ja varsinaisesta pöytälevystä rakennettiin uniikki yhdistelmä kiiltävää pintaa ja vanhaa lautaa. Pöytälevy on ovelasti nostettavissa irti, joten kuljettaminen sekä pölyjen pyyhkiminenkin on helppoa.

Haastavin kohta tässä oli sahata vanhat laudat jiiriin, niin että tulee siisti kulma. Onneksi isän sirkkelissa on kulma-asteet, jotta oli mahdollisuus sahailla 45-asteen palikoita. Ja onneksi edelleen isä jaksaa olla neuvomassa miten sahaillaan ja mitä välineitä kannattaa käyttää.

IMG_3357
Kohdistuksen testailua.
IMG_3358
Valmiina sisustuksessa.

IMG_3455

IMG_3456
Puun päällä on lakka, jotta ei jää tikkua sormeen. Pinnasta tuli ihanan smooth.
IMG_3457
SuperUniikki leima.

IMG_3458

IMG_3459

Kyselin yleisessä gallupissa, että kannattaako jalat sprayta jonkin väriseksi. Lähestulkoon yksimielinen palaute oli, että mustat ovat parhaat. Jos kuitenkin halajat jalkoihin jonkin muun värityksen, se on enemmistön mielipiteestä huolimatta täysin mahdollista ja vapaasti valittavissa ja sisältyy hintaan =)

Teen näitä nimittäin tilauksesta, hinta 290€. Mitat: 40x40x korkeus 62cm.
Tiedustelut: sirpa@superstar.im

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s