Minuuttivuokraus

Asunnon myynnin tai vuokrauksen onnistumisen olennainen osa on hyvät valokuvat asunnosta. Tämä lienee kaikille teoriassa ihan selvää, mutta ilmoituksia selatessa näyttää siltä ettei se ole käytännössä ihan niin selvää. Vaan kylläpä sain hyristä tyytyväisyyttä penkilläni, kun pääsin tekemään tästä suorastaan oppikirjamaisen esimerkin. Kävi niin, että kuvasimme lauantaina siistin kaksion, sunnuntaiaamuna omistaja laittoi kuvat ilmoitukseensa ja iltapäivällä asunnosta oli tehty näyttö runsaalle määrälle kiinnostuneita, joten iltapuhteeksi jäi vain valita sopivin vuokralainen. Ei paljoakaan vaivaa eikä ainakaan epämiellyttäviä välikuukausia omistajan kustannettavaksi.

Onnistuneet valokuvat vaativat jonkin verran vaivannäköä ennen kuvausta ja jonkin verran tietenkin sen jälkeen. Huoneen kuvaa varten kannattaa siivota henkilökohtaiset tavarat hetkeksi toiseen huoneeseen, siirtää rätit ja pesuaineet piiloon ja suoristaa päiväpeitot ja verhot. Kyseinen kuvaamani asunto oli varsin kiitollinen kohde, sillä asukkaat olivat karsineet jo etukäteen hyvin tavaroitaan ja siivonneet pinnat valmiiksi hyvin. Nyt tarvitsi vain siirrellä hiukan muutamia tavaroita pois kuvaruudusta. Käytännössä stailaus oli pitkälle tehty jo. Jälkikäteen tehtävä työ on tietysti kuvankäsittely, jolla saadaan sävyt, rajaukset ja linjat kohdalleen.

Hyvien kuvien lisäksi toimivaan asuntoilmoitukseen kuuluvat hyvä ja oikeakielinen esittelyteksti sekä ajantasaiset kattavat tiedot asunnosta. Näillä eväillä asunnon voi saada liikkumaan puolessa päivässä.

Screen Shot 2019-02-11 at 15.51.02Screen Shot 2019-02-11 at 15.51.50Screen Shot 2019-02-11 at 16.23.36Screen Shot 2019-02-11 at 16.21.08Screen Shot 2019-02-11 at 15.56.45Screen Shot 2019-02-11 at 16.30.35

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s