Kasvoin

Kasvot – niitähän me tässä edessä kannetaan. Ystävälliset sellaiset ovat parhaita. Ulkonäön perusraamit annetaan, hienosäätöön voidaan itse vaikuttaa. Kyllä pitkän linjan valinnat elämässä vaikuttavat myös ulkonäköön asti: millainen on ruokavaliomme, harrastammeko vaikka nyrkkeilyä tai avomeripurjehdusta, painaako huolehtiminen hartiat lysyyn vai nostaako terve itsetunto selän suoraksi, pussittuuko punaviinilasien kanssa valvotut yöt silmien alle tai hapertaako tupakointi ihoa. Systemaattisesti elämässä toistuvat valinnat siis ohjaavat myös ulkoista näköä.

Päästäkseni nyt kuvaamisen pointtiini ennenkuin analysoin liiaksi on siis tässä se, että minusta on mielenkiintoista kohdata erilaisia ihmisiä ja erilaisia kasvoja. Siksi henkilöstökuvaus on varsin antoisaa. Henkilöstökuvauksen helmi on lyhyessä kohtaamisessa saada kiva fiilis ja edustava kasvokuva ihmisestä työpaikalla, kesken arjen just-olin-meiliä-kirjoittamassa -tilanteesta tulin-valokuvaan-näyttämään-parhaat-puoleni -tähtihetkeen.

Voit luottaa, että kuvaushetkellä käännän parhaan puolesi esiin! Kaiken henkilökuvaamisen oma missioni on saada kuvattavalle hyvä mieli omasta kuvastaan ja vahvistaa siten positiivista mielikuvaa itsestään.

YRITYKSEN HYÖDYT HENKILÖSTÖKUVAUKSESTA:
– Yhtenäiset ajantasaiset kasvokuvat antavat aktiivisen kuvan yrityksestä
– Hyvät kuvat ovat kiva ele henkilöstölle
– Kasvokuvat yrityksen sivuilla kertovat asiakkaille heti, että tämmöinen porukka täällä työskentelee, kasvoja numeron takaa on helpompi lähestyä

Yrityksen henkilöstökuvat voivat olla jopa näin makeita!

2018-10-25 11.23.43

2018-10-25 11.44.102018-10-25 10.06.072018-10-25 10.35.56

Tilaa henkilöstökuvaus teidän työpaikalle:
sirpa@superstar.im

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s