Kellistetty lipasto

Mikä on sinun mielestäsi kirkkaankeltainen? Mielikuva väreistä on ihan henkilökohtainen. Jos värikartalta pyytää henkilöä valitsemaan vaikkapa perusliilan, tulee vastauksia yllätävän isolla skaalalla. Että joku voikin valita noin erilaisen sävyn kuin itse valitsisi! Testasimme tätä sisustussuunnittelukoulussa ja huomasimme saavamme niin monta sävyä kuin oli vastaajaa. Eikä vastaukset olleet samalta lehdykältä vaan kaikkea sinisen ja punaisen väliltä. Siksipä on hyvä pyytää asiakasta näyttämään värikartalta oman mielen mukainen sävy, vaikka kyseessä olisi niinkin ”helppo” väri kuin kirkkaankeltainen. Ei kannata olettaa, vaan kysyä, huomaan ma.

Nuori pari oli ostanut Ikean Tarva-lipaston, joka on tehty käsittelemättömästä massiivipuusta ja pari halusi tuunata sen keltaiseksi. Räväytin Tikkurilan maaliviuhkan, jossa on lukuisia keltaisen sävyjä, ja pariskunnan daami valitsi sopivan sävyn.

Screen Shot 2018-07-12 at 17.25.38
Tällainen lipasto saapui väritykseen. (kuva lainattu Ikean verkkosivuilta)
IMG_0355
Sävyä valitsemaan. L301:llä mennään.
IMG_0442
Rohkea, iloinen, raikas väri tuo keltainen!
IMG_0443
Etupaneelit erikseen.
IMG_0444 copy
Nupitkin maalattiin varoiksi, vaikkei ne todennäköisesti tule käyttöön lainkaan.
IMG_0445
Lipasto vaati maalia kolme kerrosta, jotta väristä tuli peittävä.
IMG_0639
Sain vielä kivasti kuvan lipaston kotoa! =)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s