Kiitollinen kokoonpano

Valkoinen ovaali pöytäpinta, siihen sopivat kauniit metalliset jalat ja ympärilleen kokoontuneet mustat tyylillisesti hienosti komppaavat tuolit. Olin ihan tyytyväinen massiivisen viilupöydän kunnostustyöhön (linkki), homma kun oli työläs, lopputulos oli hyvä, mutta lopullinen positiivinen “niitti” seuraakin vasta perässä.

Tyytyväisyys työstä tuleekin oikeasti vasta, kun näkee oman käden jäljen elävän oikeassa ympäristössään, toisten ihmisten kodeissa! Ja se, että yhdistetään näkemyksiä siten että toinen on valinnut pöydän jalat, tuolit ja ympäristön, jossa työstämäni pöytäpinta lopulta majailee. Ikään kuin lopputulos on enemmän kuin osiensa summa -tyyppinen mielikuva. Kiitollisena kutsusta, pääsin katsomaan lopputulosta oikeassa kodissaan.

2018-05-17 19.03.50
Näin istuu pöytä kauniisti kotiinsa.
2018-05-17 19.06.20
Yksityiskohtaa tarkkailemassa.
2018-05-17 19.07.46
Tämä Bruno Mathsson koostuu kahdesta ovaalin puolikkaasta.
2018-05-17 19.15.26
”Katse nuolee pöydän pintaa kohti vehreää kaukaisuutta.” – Sirpa ”Runo” Levonperä

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s