Metsä tapetilla

Olin aina mieltänyt, että tapetti on mummojen juttu. Kunnes aloin remonttimme jälkeen tutustua minkälaisia tapetteja onkaan tarjolla! Ja aivan vietävissä olin. Tapetteja löytyy varsin erilaisilla ideoilla varustettuna: vanha lauta -look, villi metsä -look, retro-polkupyörä-seinä, kasa matkalaukkuja -meininki, isoa ruusua -herkkislook, kaupunkimaisemaa seinän täydeltä -vaihtoehto. Tässä maailmassa olikin riittävästi valikoitavaa… Ja kylläpä mietinkin ja matsailin lastenhuoneen yhden seinän tapettivalintaa.

Selvää oli, etten halunnut liian lapsellista tapettia, jottei se rajoita huoneen käyttötarkoitusta myöhemminkään. Kun koko asunnon pääajatuksena on ilmentää metsää, etsin vihreää, vehreää, jokseenkin tyylikästä ja miellyttävää tapettia. Istuin läppärin kanssa lastenhuoneessa ja matsailin verkkokaupoista löytyvien tuotenäytteiden äärellä monta tovia. Hyväksytin peukku ylös – peukku alas -kyselyllä ainakin kymmenen eri versiota huoneen seitsemänvuotiaalta asukkaalta. Lopulta löysin mielestäni sävyiltään ja aiheeltaan sopivan tapetin. Sopiva tapetoija onneksi löytyy kaveripiiristä, joten liisteröinnissä ei omat sormet suttautuneet vielä. Kokeilen kyllä varmaan sitä jossain vaiheessa ihan mielenkiinnosta itsekin. Tässä touhua näytille:

IMG_5372
Paljas aloitustilanne.
IMG_5375
Rulla valmiudessa.
IMG_5376
Remontti-Pertti laittaa tapettia seinään.
IMG_5378
Kuprut ja kuplat silitellään pois, keskeltä tapetin reunaa kohti.
IMG_5379
Valmis lehtevä maailma. Näin hienosti toimii vahva värikylläinen tapetti ilmeen ja lämmön luojana huoneessa! Edustalla puusta itse tehty lasten vaatenaulakko sekä lasten kirjahylly. Vastaavia voi muuten tilata, ovat varmuudella uniikkeja. Samoin mitan mukaan voidaan tehdä laadukkaasta pehmeästä ruohomatosta sopivia mattopaloja!
IMG_5381
Tästä näkee kulmasta näkee, kuinka tapetin grafitinmusta pohjasävy sopii mustiin oviin sekä tummaan päiväpeitteeseen kauniisti.
IMG_5383
Lastenhuoneen toisella seinällä ovat huoneen asuttajien kasvokuvat printattuna puulle. Uhanat ovat! Kuvan alareunassa huoneen kaksivuotiaan asukkaan töyhtis.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s