Siltoja etsimässä

Väri on sisustuksessa yllättävän iso yhdistävä tekijä, vaikka olisi kyse eri huoneista. Ihastuin kovasti rose gold -sävyyn hanoja valitessa, ja sitä väriä hiukkasen sirotellen pieniin yksityiskohtiin eri puolille asuntoa, muodostuu kuin näkymättömiä siltoja näiden välille. Väri yhtenäistää asunnon eri osia mielessä.

Rose gold -väriset hanat valittiin ammehanoiksi, suihkuun ja pesuallashanaksi. Hetkelliseksi ongelmaksi muodostui se, että käsisuihkullista hanaa ei ollut rose goldin värisenä. Käsisuihku on kuitenkin wc-tilassa oltava. Joten olin pakotettu valitsemaan toiseen pesualtaaseen jonkin toisen värisen hanan. Kun asunnosta muualta löytyy mustaa ja valkoista, ja kun mattamustasta valikoimasta löytyi käsisuihkullinen hanaversio, toivotin yhden mustan hanan tervetulleeksi kylppäriin.

Lisää kaveria rose gold -väri sai valaisimista olohuoneessa. Valkoisen pallolampun sisusta on ovelasti roseesävyinen, ja parinansa seinäkellon ulkoreuna on puolestaan samaa sävyä. Jotta täyteläinen pallovalaisin ei saisi liiaksi kilpailijaa, on toinen olohuoneen valaisin muodoltaan kehikkomainen häkkyrätyyppinen reikää täynnä oleva valaisin. Kehikko on siinäkin roseehtava, tarkalleen ottaen sävy siinä taisi olla kupari, mutta hyväksyttäneen riittävän samankaltaisena.

IMG_4368
Keittiön hana rose goldina.
IMG_4369
Tämä suorastaan huvittava pallovalaisin, joka aukeaa ja sulkeutuu kuten ufo. Taustalla seinäkello, jonka kehys on rose gold -sävyinen. Kello odottaa vielä ripustamista seinälle.
IMG_4372
Toista lamppua kehystää kehikko.
IMG_4373
Rainshower mätsää väritykseltään hanoihin.
IMG_4374
Pesuallashana seisoo marmorilla.
IMG_4375
Ammeeseen vettä suoraan seinästä. Tähän tehtiin extra-seinä, jotta putket saatiin kulkemaan piilossa.
IMG_4378
Valaiseva pallo saa seuraa…
IMG_4379
…pyöreästä kellotaulusta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s