Puhdistus

Aikataulun pitämättömyys on stressannut hiileksi asti. Kun luvattua toimitusta ei olekaan tehty, hallinnan tunteen horjuminen huojuttaa. Ei voi sopia seuraavaa vaihetta kun ensimmäinen venyy.

Tänään tuli puhdistava ja rauhallinen tunne, kun samalle päivälle vihdoin toimitettiin Virosta kylppäreiden kalusteet, Ikeasta vaatehuoneen kaapistot sekä lasten sängyt. Toivon mukaan näiden kalusteiden kasaus onnistuu ongelmitta, illalla kun kävin asunnolla, hikinen virolainen oli nimittäin hiukan vinon seinän ja suoran kaapiston pinteessä. Tarkasti otetut mitat lienevät nyt koetuksella. Toivon parasta, että siisti ratkaisu kehkeytyy miesten päähän vaikken olekaan paikalla yötä myöten niskaan hengittämässä.

Muutoin asunto alkaa näyttää jo aika siistiltä, voi alkaa kuvitella kuinka pyörähtelemme tyhjissä huoneissa ja mietimme millaisilla kaluilla sisustamme.

IMG_3594
Rikkoutuneen pesualtaan tilalle korvaava ehjä allas. Tämäkin on vaaleanpunaista kiveä, hienolla tummalla “lakritsiviivalla”.
IMG_3574
Vaatehuoneen kokolattiamatto leikattuna paikalleen. Tästä tulee hauska pehmeä ruohomaailma.
IMG_3568
Tekevälle sattuu. Urakoitsija sirkkelöi viimeistä palaa, ja sehän singahti huoneen poikki suoraan ikkunasta läpi… Uusi lasi on tulossa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s