Keittiö ja kylppärit siintävät silmissäin

Ei remonttia ilman yllätystä / kun on monta kokkia niin sopassa on sekoittajia / ei hanaa ilman värinvaihtoa / luovan ongelmanratkaisun opinnot avartavat. Ja mitä niitä suomalaisia sanontoja nyt on.

Kun tilaa ”helpon” Ikean keittiön, pitää muistaa että suunnitteluohjelmaa kevyesti napsutellessa ei heti ole mielen päällä se, että valmiin keittiön kaappien taakse mahtuu monta ammattilaista. Kaksi asentajaa kokosi keittiötä neljä päivää, jonka jälkeen sähkömies viritteli laitteet toimimaan, jonka jälkeen lvi-mies tarvitaan vielä virittelemään pesukone toimintaan. Se voidaan tehdä vasta kun saamme kivitason, joka tulee eri toimittajalta. Odottelemme parhaillaan tason mittamiehiä kuin kuuta nousevaa.

IMG_3542
Kas näin asentuu keittiöön kaapistot paikalleen.

Kylpyhuone on pitkälti laatoitettu ja valaistu, siitä tulee varmasti aivan hieno! Vielä puuttuvat peilikaapit, altaat ja hanat. Kaikki hanat on rose gold -sävyisiä, mutta hankalaksi koukuksi osoittautui käsisuihku. Siihen liitettävää hanaa ei löydy rose gold -värisenä, joten lennosta piti päättää miten ratkaista dilemma. Ratkaisin ulkoilmakävelyn aikana tämän siten, että otamme villisti mattamustan hanan nyt siihen, sillä sen väristä yhdistelmää puolestaan löytyy. Mattamusta tulee sopimaan kyllä hienosti vaaleanpunaisen kivipesualtaan kanssa ilman ongelmia. Ainoa hyväksymistä vaativa seikka on se, että kaikki muut hanat ovat rose gold -värisiä ja yksi hana on musta. Toki se saa siltaa tummista seinistä.

IMG_3551
Kylpyhuone mikrosementissään ja laatassaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s