Haljenneen pesualtaan arvoitus

Haljenneen pesualtaan arvoitus on kääntymässä ratkaisuksi. Tilaamani kaunis kiviallas oli siis haljennut kuljetuksessa kaiketi. https://katseenisisustaa.wordpress.com/2017/05/04/voihan-vako/ Tein reklamaation, allas noudettiin pois ja jäimme odottelemaan palautuvia rahoja. Ovat talousosaston mukaan palautettu, ilmeisesti nyt siis linjoilla matkalla. Tähän luottaen, voimme pian tilata korvaavan altaan, toki erinäköisen, sillä nämä kivikimpaleet ovat uniikkeja. Kun rosoisesta kivestä tekee altaan, silloin se on siitä tehty. Seuraava tehdään uudesta palasta kiveä.

Hanalähetys saapui myös, siinä puolestaan oli yksi hanan korokejatkopala liikaa, joka minun täytyy postittaa takaisinpäin. Ystävällisesti pyysivät näin. Muuta tilaushämminkiä oli jalka- ja ovilistoissa, joiden määrät olivat menneet päikseen väärinpäin. Eli ovilistaa tuli liikaa ja jalkalistaa liian vähän. Nyt perästä päin tulee loput listat.

seinä
Tässä aiheeseen liittymättä: maalattu makuuhuoneen seinä, väri Toro.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s