Tahtipuikko

Tämän kuun asunnon tapahtumia lyöty lukkoon. Rytmikkäästi se menee näin: 1) mikrosementtimiehet kylppäriin, vakoilen hiukan heidän työskentelyä ja teen sen jälkeen keittiöön itse mikrosementoinnin seinään, 2) kylppärin lattialaatat saapuvat, 3) puulattiat hiotaan ja vahataan/öljytään valkoisiksi, 4) keittiökalusteet toimitetaan, 4) keittiö asennetaan, 5) vaatehuoneen kokolattiamatto saapuu.

Nämä löytyvät siis jo kalenterista, näiden lisäksi asunnossa tapahtuu vielä määrittelemättömissä väleissä ainakin seinien maalaus, uusien ovien asennus ja kylpyhuonekalusteiden toimitus ja asennus sekä puisten avohyllyjen hankinta keittiöön, sekä kaiken kauniiksi lopuksi kaikkien huonekalujen hankkiminen. Massiivisesti olisi siis kuukaudeksi askareita.

Ja tekijäporukkaa virtaa kämpässä, itse teen vain osastoa keittiö: testaan miltä näyttää itsetehty mikrosementtiseinä keittiössä ja hankin avohyllyjä varten puumateriaalit. Onneksi remonttinäppinen isäni auttaa näissä hommissa. Tai siis varmastikin kääntäen, minä autan häntä. Tai ehkä yllätän ja valjastan kaikki remonttirakennusgeenini käyttöön ja hanskaan uhoamani työt het hienosti. Kaiken kaikkiaan, tämä sisustuspuoli on innostavin sara mitä valokuvapuolen rinnalla voin kuvitella.

IMG_3475
Musta marmorilaatta pian keittiön lattiaa koristaa.
IMG_3476
Kävin vielä ihan noin niinkuin varoiksi mittaamassa kylpyhuoneen oviaukon, että mahtuuko tuleva amme sisään!
IMG_3479
Ei näin, valuu liikaa. Tälle sutini antoi kyytiä. Lisää valkoisia bokseja siis tiedossa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s