Voihan vako!

Yksi kiihkoilevan pursuavaa innostusta aiheuttanut esine on ruusukvartsi-pesuallas kylpyhuoneeseen. Tämä vaaleanpunaisesta kivestä tehty luomus saapui asunnolle odottelemaan kylpyhuoneen valmistumista. Se oli vankasti vaneripakettiin pakattu ja kun nyt urakoitsijat olivat paikalla, ajattelimme kurkistaa miltä herkku näyttää.

Ja voihan vako sentään! Laatikon reunaa raotettua paljastui halkeama! Pesualtaan poikki kulkee pitkä halkeama, joten voihan takaisku ja -pakki sentään! Soitin tavarantoimittajalle ja lähetin kuvat ikävästi irvistävästä tuotteesta, ja jään odottelemaan vastausta. Toiveena on, että voisimme palauttaa altaan ja saada rahat takaisin ja sen jälkeen tilata uuden. Raportoin kun tiedän vastauksen.

IMG_3485
Muuten sileä kulho, mutta särö tuntuu sormiin.
IMG_3484
Paketista avattua.
IMG_3486
Auringonpaistekin paljastaa, kun tietää mihin kohtaan katsoa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s