Tuulee joka suunnasta

Suma remonttiin liittyviä ratkaisuja. Kun työmaalla alkaa todenteolla tapahtua, tuulee joka suunnasta. Rakenteellisia päätöksiä ja yhtäaikaa sisustussilmää pyöritellen. Esimerkiksi ammeen yhteyteen tulevan hanan tyyppi vaikuttaa siihen pitääkö tehdä kotelo seinään ja kuljettaa putket sitä kautta vai tuleeko hana suoraan seinästä. Valinnat vaikuttavat tietysti työstöaikaan ja kustannuksiin. Alunperin suunnitelmissa ollut vesiputoushana saa nyt jäädä juuri näistä syistä.

Vaatehuoneen lattiaan laitetaan kokolattiamatto, sillä sellainen on pehmeän ihana tassuteltava aamutuimaan vaatteita etsiessä. Mattokaupassa oli malleja näytillä, missä oli vähän pidemmät karvat ja sen nähtyäni – vihreänä – loiskahti hauska idea aalloille: matto näyttää ruohikolta! Miten hupaisa ajatus laittaa ruohomaailma vaatehuoneeseen!

Myös maalit tulee valita asuntoon. Kaikki seinät menevät maaliin, suurin osa valkoiseen maaliin, ainakin yksi seinä tummempaan maaliin. Valkoisen sävyjä on muuten yllättävän monta, nyt paljon käytetty sävy on kuullemma “paperi”. Hain rautakaupasta värimalleja, jotta voin matsata livenä värit asuntoon sopiviksi.

IMG_3411
Mattomalleja silittelemässä.
IMG_3419
Kuitin takapuolelle piirretty vaatehuoneen muoto. Mattomateriaalia on kuullemma helppo leikata itse muotoon sopivaksi.
IMG_3414
Rakenteellista. Sähkömiehen merkit ja työstö jäävät pian seinän sisään.
IMG_3415
Valua paikkaamaan.
IMG_3416
Oranssi elefantti ilta-auringossa.
IMG_3423
Seinän sisään jää myös wc-pöntön konsoli.
IMG_3426
Rautakaupassa tapetteja katsomassa. Ihan kiva, mutta ehkä ei.
IMG_3427
Maaliviuhka, nähden kanssa huomenna asunnolle mallailemaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s