Lontoon näkökulma

Pääsiäinen Lontoossa oli hiljainen (!). Oli kyllä harvinaisen erikoista kävellä Piccadillyllä ilman ihmisvirtaa. Tarkoituksenani oli imeä suurkaupungin trendikkäimmät sisustusideat, mutta moni alan kauppa oli juurikin kiinni. Toki ideoita voi tarttua mistä vaan, joten pidinkin silmäni auki mm. ravintoloissa. Minulla kokoajan vahvistuu näkökulma raakapuun käytöstä sisustuselementtinä, sitä näkyi monissa ravintoloiden sisustuksissa ja liikkeiden ikkunoissa ihan näytteillepanoissa.

FullSizeRender
Huippumakee sisustuskauppa OKA. Ulkoa nähtynä.
FullSizeRender_1
Massiivista kannikkaa aidattuna puistossa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s