KATSEENI SISUSTAA: valkoista maalia

Mun mieleni halajaa valkoista. Jotta saan valkoisen puhtaan henkisen sisustuksen asuntoon, kannattaa olla valkoisia huonekaluja. Viikonloppu hurahtikin kivasti sudin varressa ja hiomapaperin hiisseessä. Olemme käyttäneet Hartwallin puulaatikoita lelubokseina – ja sitä ne saavat jatkossakin olla – valkoisina. Ensimmäinen laatikko toimi harjoituskappaleena maalauksen aloitukseen. Tiedän nimittäin, että aion teettää itselläni rutkasti lisää maalaustöitä. Maalaaminen on jotenkin kovin kivaa ja antaa täysin uuden ilmeen huonekalulle aika pienellä vaivalla. Olen kylläkin malttamaton, sillä haluaisin kerralla heti valmista ja käyttöön, mutta maalipinnan pitää harmillisesti kuivua ja vielä pitäisi malttaa uudelleenmaalata!

Hopea-mustan jakkaran olen napannut jätelavalta, kun joku ilmeisesti koki sellaisen tarpeettomaksi. Hioin hopeaksi maalatun kuluneen istuinosan, josta paljastui aiempi keltainen look, sopivaksi uudelle maalille. Nyt valkoinen istuinosa ja edelleen mustat jalat tulevat sopimaan valko-musta-sisustusajatukseen näppärästi.

IMG_3307
Tässä tuote odottaa käsittelyäni.
IMG_3310
Eka maalikerros sudittuu laatikon pintaan.
IMG_3334
Kuivumista vaille valmis boksi.
IMG_3313
Kuin hiomaton timantti, ei vaan hiottu jakkara.
IMG_3335
Näin leikiten valkoista istuimeen.
IMG_3336
Skarppi look vanhalle jakkaralle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s