KATSEENI SISUSTAA: Mikrosementillä

Kylpyhuoneen suunnittelua ilmassa. Aiomme tehdä kylpyhuoneen seinät pääosin mikrosementillä. Tämä itselleni uusi tuttavuus antaa betonimaisen ulkonäön, mutta sileän tuntuman. Ei siis ollenkaan karhakka, vaan kädelle oikein liukuvan sileä kaunis pinta. Visuaalisesti jäljestä tulee mielestäni nuolaistavan makeannäköinen! Kävin mikrosementti-showroomissa katsomassa ja tunnustelemassa jälkeä. Siellä oli myös värimallit näytillä, niitä kun ei joka rautakaupasta löydy.

Kylpyhuoneeseen tulevien materiaalien ja kalusteiden määrä on yllättävän massiviinen. Isoista näkyvistä elementeistä, kuten amme, aina hanojen värisävyjen valintaan asti. Siis hanoja saa peruskromin lisäksi ainakin mustana, valkoisena, messinkisenä, rose goldina, kuparisena, pronssisena, kiiltävänä, mattana… Ja kaikki valinnat vaikuttavat tietysti kokonaisuuteen, jonka soisi olevan persoonallinen, upea ja uniikki. Pää vähän pyörällä.

 

Kylpyhuone1_laatoilla

Näille laatoille mikrosementtiä päälle.

 

Kylpyhuone1

Ihana valo. Vaan näin ammattimaisena lausuntona sanoisin, että tuota aukkoa pitää laittaa vähän piiloon, ettei kylpyhuoneiden välillä vedä.

2 vastausta artikkeliin “KATSEENI SISUSTAA: Mikrosementillä”

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s