KATSEENI SISUSTAA: visio, missio ja keittiö

Vaikka asunto tällä hetkellä näyttää rujolta ja riisutulta työmaalta, on sen lopputuloksesta kuitenkin selkeä visio. Sisustuksellinen iso linja on valoisa ja valkoinen, jonka teräefektinä toimii musta. Eli pääpiirteissään kotia sisustetaan mustavalkoiseksi. Ja laadullinen kombinaatio tavaroista syntyy designin, ikean ja itsetehdyn yhdistämisestä.

Etsin keittiöön mustia ovia ja valkoista tasopintaa monelta eri valmistajalta, ja mieleisin löytyi Ikeasta. Joten helppona päätöksenä päätimme päätyä Ikea-keittiöön. Olen kuullut vain myönteisiä kommentteja heidän keittiöistään. Keittiösuunnittelupalaveri sovittiin etukäteen ja se kesti reilun parin tunnin verran, sillä keittiön kaikkien materiaalien, sijoitteluiden ja kodinkoneiden valinta on suorastaan monimutkainen palapeli. Mutta palapelit ovat minulle mieluisia.
Ikea keittiöosastolla sai asiantuntijan kaveriksi tekemään 3D-ohjelmalla tarkkoihin mittoihin perustuvaa oman keittiön mallinnosta. Huomattavasti kätevämpää kuin itse napsutella kotona ja sadatella ohjelman teknisiä ominaisuuksia. Mukaani sain nipun tulostettuna, jossa oli keittiön eri elementtien mitat ja suuntaa-antavat mallinnokset kotiin vietäväksi. Kotiyleisö puolsi presentaatiotani. Joten tämän suunnitelman pohjalta tilataan, kunhan remontti hiukan etenee ja saadaan varmistettua muutamat sähköjen ja putkistojen paikat.
IMG_3229
Suunnitelmat pyörivät ruudulla.
IMG_3230
Kertakaikkisen tiukan suunnittelusession jälkeen oli luonnollisestikin
syötävä legendaariset Ikean lihapullat.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s