KATSEENI SISUSTAA -projekti

Silmäilet juuri sisustusprojektia, joka alkaa pisteestä “remontoitavat neliöt hankittu” ja päätynee lopputulokseen “oma paratiisi”. Toisin sanoen remontoitava kohde on löytynyt ja parhaillaan asuntoa työstetään. Remontoimme uuden tulevan kotimme lattiasta kattoon, vaihdamme keittiön paikkaa, teemme uudet wc-tilat ja lopuksi istutamme kihelmöivän makean sisustuksen huoneisiin. Eli urakka on kattavan iso, mutta innostavan mielenkiintoinen! Aion kertoa remontin etenemisestä ja ajatuksistani blogissa.

Aloitustilanteessa käsillä on 110 neliöinen avara asunto. Asunnon hyviä puolia ovat iso olohuone, iso makuuhuone, puulattiat, parveke. Näimme tässä asunnossa huikean potentiaalin, joka tulisi näkyväksi remontoijan käden jäljen jälkeen.

Kuvasin tyypillistä ennen – jälkeen -vertailua varten ennen-kuvat. Asunto oli siis ihan ok-kuntoinen, mutta suunnitelmissamme aiomme tehdä siitä aivan silmiä hipovan hienon.


Tervetuloa seuraamaan muodonmuutosmatkaa!
E2D8A96A-2639-4DAC-9E5A-D3FB23630B03Vanha keittiö. Vaaleat pinnat ihan jees, mutta yksinäinen nurkkaus kokkailuille olisi tämä.
D2FE46FC-DC4C-4524-A304-C2D5557C21F5
Olohuoneessa on ihanasti lääniä. Kalanruotolattian öljyvahaamme valkoiseksi.
7ACEA954-C1ED-47C1-B45B-421B873B86DB
Pariovista keittiöön. Tuonne siirrämme tulevan keittiön, nyt oviaukosta näkyy makuuhuone.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s